WE ARE THE MARKET

Där gågatan ringlar sig fram, mitt i Ängelholms stadskärna, hittar du nu ditt nya sällskapsrum. En plats för mat och möten, shopping och vimmel. Välkomna in!

Ditt nya sällskapsrum

Här ger vi nytt liv till Storgatan 40 med nya väggar och nya visioner – nya butiker och nya restauranger. En plats där du kan ta en välgjord kaffe, besöka en pop up butik, slå upp din laptop, köra ett parti boule eller bara stanna en stund för att titta på människorna och känna stadens puls. En plats för events och upplevelser för hela familjen och vännerna. 

Vi har nu öppnat upp i en urban häftig miljö som renoveras för att ta fram byggnadens ursprung och historia. En plats där det gamla möter det nya. Välkommen till ÄHLM Market 2023. Ängelholms självklara mötesplats. Och ditt nya sällskapsrum.

Slå dig ner

Ta med dig vännerna, familjen, kärleken, beställ in ett glas gott och din favoriträtt från menyn, och titta på människorna. Var i nuet. Här, på ÄHLM Market, ger vi dig ett brett utbud av mat och dryck, i inspirerande lokaler och på ett fantastiskt läge i centrala Ängelholm.

Här presenterar vi bland annat våra nya restaurantörer
Vi har systrarna Emma och Evelina Sköld, som startade från en salladsvagn 2020 och gjorde succé från start. Dessutom har vi Suat Yüzel, som i princip är uppväxt i köket, och nu har han tagit kolgrillen till Ängelholm och ser fram emot att kunna erbjuda god mat lagad med kärlek.

Välkomna!

– Kom in, stanna till, umgås, upplev och uträtta dina ärenden. Vi ska bli ängelholmarnas nya sällskapsrum, ett skönt ställe att hänga på. Vi kommer att ha öppet alla dagar i veckan, säger Louise Johansson, platschef på Backahills stora cityprojekt, ÄHLM Market.

Platschef
Louise Johansson
073-438 81 88
louise@ahlmmarket.se

– På en och samma plats kan du träffas, shoppa, fika, äta mat, hämta paket och uppleva olika saker. Det kommer att bli fantastiskt för ängelholmarna, säger Jessica Grankvist med ett leende.

Handelsansvarig
Jessica Grankvist
073-151 61 03
jessica@ahlmmarket.se