Entreprenörspriset

Årets Entreprenör – Erik Paulsson Stipendiet.

Sedan 2010 har Årets Entreprenör – Erik Paulsson Stipendiet på 50 000 kr, delats ut till entreprenörer i Ängelholm och på Bjärehalvön.
En utvald jury arbetar fokuserat inför varje års prisutdelning för att hitta personer som realiserat sin dröm, tagit steget att bli egen företagare, startat upp verksamheten men inte fullt etablerat sig, och fortfarande är i en kritisk fas i företagandet där detta stipendie gör en skillnad i vardagen.

Bolaget och personen ska visa nytänkande, djärvhet, beslutsamhet och klokskap på ett hållbart sätt, i stiftaren Erik Paulssons anda.

Genom åren har många unga entreprenörer fått stipendiet och utvecklats till några av de mest etablerade och framträdande företagen i denna entreprenörstäta bygd. Detta pris kan verkligen göra skillnad för nystartade företag och entreprenörer genom att de får en välförtjänt uppmärksamhet och ett kvitto på att deras arbete är på rätt väg.

Nominera årets entreprenör

Nu är det dags att nominera entreprenörer till Årets Entreprenör. Välkommen in med din nominering. Företaget ska vara 1-5 år gammalt.

Vänligen fyll i formuläret nedan.

* Obligatoriska fält.


    Nedan ser ni bilder från entreprenörslunchen 2023 där alla vinnare från 2010 blev inbjudna.