Entreprenörspriset

Årets Entreprenör – Erik Paulsson Stipendiet.

Sedan 2010 har Årets Entreprenör – Erik Paulsson Stipendiet på 50 000 kr, delats ut till entreprenörer i Ängelholm och på Bjärehalvön.
En utvald jury arbetar fokuserat inför varje års prisutdelning för att hitta personer som realiserat sin dröm, tagit steget att bli egen företagare, startat upp verksamheten men inte fullt etablerat sig, och fortfarande är i en kritisk fas i företagandet där detta stipendie gör en skillnad i vardagen.

Bolaget och personen ska visa nytänkande, djärvhet, beslutsamhet och klokskap på ett hållbart sätt, i stiftaren Erik Paulssons anda.

Genom åren har många unga entreprenörer fått stipendiet och utvecklats till några av de mest etablerade och framträdande företagen i denna entreprenörstäta bygd. Detta pris kan verkligen göra skillnad för nystartade företag och entreprenörer, dels genom pengen men framför allt med den rådgivning som kommer med priset.

 

Några ord från tidigare vinnare:

” Erik Paulssons Entreprenörspris har betytt mycket för oss. En fin överraskning, en viktig bekräftelse, ytterligare motivation och en stor ära ” Marianne & Michael Bitter, Soeder Country House

” Det krävs mycket mod och arbete för att skapa något nytt och att bli såhär bekräftad och uppmärksammad är ett starkt bränsle för fortsatt resa” Kaja Nilsson & Caroline Forsmark, PRAC

Grattis till Årets Entreprenörer 2023:
Ängelholm – Eric Duran, BVALDI
Båstad – Lars Mikkelsen & Fredrik Karlsson, Bjäre Livs AB ( Tempo )