Förändrade rutiner på grund av coronaviruset

Med anledning av coronaviruset som nu cirkulerar i världen, ser vi över vår verksamhet för att minska risk för smittspridning. Vi följer utvecklingen och informationen från myndigheterna. Löpande gör vi bedömningar kring hur vi i vår verksamhet ska förhålla oss till de utmaningar som dyker upp. Med start idag gör vi därför ett par tillfälliga förändringar i den dagliga driften.
 
Som ett led i detta säkerhetsarbete kommer vi från och med idag, den 18:e mars att vid felanmälan fråga dig om du eller någon i ditt hushåll har någon smittsam sjukdom, symptom för Corona-viruset eller har befunnit sig i något riskområde nyligen. Skulle så vara fallet kommer vi att göra en bedömning om vi kan avvakta med reparationen tills ni alla åter är friska.
Kontoret håller öppet som vanligt, men vi uppmuntrar till kontakt via telefon. Vi ber er därför att göra felanmälan som vanligt via telefon, 0431- 41 51 05.
Du når oss även på vår växel 0431–41 51 00.
Av omtanke för både er kunder och för våra anställda kommer vi dessutom att begränsa antalet hembesök för bland annat reparationer. Vi prioriterar därför inte icke-akuta felanmälningar och genomförandetiden kommer att bli längre än vanligt.
 
Förändringarna är tillfälliga och genomförs eftersom vi under en dag träffar många hyresgäster. Vi strävar efter att skydda både personal och dig som hyresgäst.
God handhygien är en viktig faktor för att minska spridningen. Var därför extra noggrann med att tvätta händerna just nu. 
Vi hoppas på din förståelse, åtgärden gäller så länge risk för smittspridning kvarstår. Vi följer dagligen Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Projekturval

Vi drivs av en stark entreprenörsanda och är idag verksamma över hela landet och utomlands - både med egna företag och genom ägarintressen i några av Sveriges ledande fastighetsbolag. Nedan presenterar vi löpande nya och gamla projekt i urval.

Villa Falken

Mitt i Båstad byggs Villa Falken om och till så att det blir 7 lägenheter med tillhörande p-platser på fastigheten.

Kv. Vakteln

Storgatan 23 i Ängelholm är snart färdigrenoverad. Lägenheter från 45 till 94 kvm. Inflyttning 1 mars 2020.

Motor Village

Nya fräscha lokaler står nu klara för bilfirman Motor Village i Ängelholm. Idag säljs märken som Peugeot och det franska lyxmärket DS.

Aktuellt

2020-03-02

Nu är det klart att familjeföretaget HKC Hotels tar över driften av Hus 57 i Ängelholm. HKC Hotels äger idag sex hotell. Bland annat Hotel Kung Carl på Stureplan i Stockholm.

2020-02-07

I nytt samarbete med Willa Nordic kommer projektet Greenside att börja byggas under våren 2020 med beräknad inflyttning mars 2021. Vi planerar 8 stycken bostäder. 

Vi engagerar oss

Vi tror på idrotten och en aktiv fritid

Vi engagerar oss gärna, både känslomässigt och ekonomiskt, främst i den lokala idrotten på alla nivåer. För oss är den en del av ett hållbart samhälle. Men vi sponsrar även andra verksamheter som främjar hälsa, trygghet, sysselsättning och trivsel. 

Ett samlat arenaområde för Ängelholm

Vi arbetar genom vårt ägande i Arenabolaget i Ängelholm AB för att få till ett samlat arenaområde där många olika fritidsaktiviteter kan samordnas, vilket ger främst ungdomar sysselsättning och bättre hälsa samtidigt som det minimerar transportbehoven. Ovan visar vi skiss på etapp 1.

50% width
Ett familjeföretag med entreprenörsanda

Backahill är ett familjeägt bolag som grundades1998. Vi har rötterna i Ängelholm och Bjärehalvön — 
men också i vår ägares gränslösa entreprenörskap och drivkraft att göra affärer.

Backahills historia!

Backahill har funnits i mer än 20 år och värnar om ursprunget, traditionen och arvet - samtidigt som vi skapar visioner för framtiden.

Läs mer

Backahill

Årsredovisning 2018

Bläddra i vår senaste årsredovisning

Fokus

Våran hyresgäst
Magnus Sikrot

Se vår senaste film här