Ett familjeföretag med entreprenörsanda

Backahill är ett familjeägt bolag som grundades1998. Vi har rötterna i Ängelholm och Bjärehalvön — 
men också i våra ägares gränslösa entreprenörskap och drivkraft att göra affärer.

Lediga lägenheter

Fågelsången i Ängelholm, endast "EN" kvar!

Välkomna till nybyggda Fågelsången i Ängelholm. Vi har en lägenhet kvar för uthyrning. Bostäder i centrum med vacker utsikt precis vid Rönne Å. Garage i källarplan. 

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

Greenside Båstad

Med närheten till centrala Båstad och med all service i Boarp intill är detta det ultimata country club-boendet för den aktiva personen. Just nu lediga lägenheter.

Läs mer och anmäl ditt intresse här!

50% width
Projekturval

Vi drivs av en stark entreprenörsanda och är idag verksamma över hela landet och utomlands - både med egna företag och genom ägarintressen i några av Sveriges ledande fastighetsbolag. Nedan presenterar vi löpande nya och gamla projekt i urval.

Ängelholm Market

Nu har vi öppnat. Välkomna!

Nöthagen

Hyresrätter i centrala Nyköping

Arenastaden

Vi är med och bygger idrottsstaden

Aktuellt

2023-02-13

Tiden går snabbt och nu fyller bolaget 25 år. Ni kommer kunna följa oss under året där mycket kommer att ske. I vår första film av flera "kickar" vår VD Lennart Mautitzson igång jubileumsåret. 

SE VÅR FILM HÄR!

Energifrågor?

Är du orolig över situationen på energimarknaden? Vad innebär egentligen energi- och effektbrist? Vi har samlat information på vår hemsida.
Läs här!

Vi engagerar oss

Det handlar om mer än dans

Dansfabriken är en av de föreningar som Backahill stöttar. Vi satsar främst på ungdomar och på Dansfabriken är 80 procent av medlemmarna mellan fyra och 14 år.

Ett helägt dotterbolag till Ängelholms Akademi

För att vi ska bli en attraktiv studentstad krävs så mycket mer än bra utbildningar. Vi behöver en miljö som attraherar unga med nöjen och aktiviteter. 

50% width

Backahills historia!

Backahill har funnits i 25 år och värnar om ursprunget, traditionen och arvet - samtidigt som vi skapar visioner för framtiden.

Läs mer

Backahill

Årsredovisning 2021
Annual report 2021

Bläddra i vår senaste årsredovisning

English version

Fokus

Vår Vd & Koncernchef
Lennart Mauritzson
Blickar tillbaka på 2021
och ger oss en snabb
bild av 2022

Se filmen

Backahill Annual report 2021

We are a family business that owns, develops and manages properties. Our business is driven by a strong entrepreneurial spirit and we aim to be a positive force for change in the communities we are part of.
Klick! READ

 

LEDIGA LÄGENHETER

Välkomna till nybyggda Fågelsången i Ängelholm. Vi har några lägenheter kvar för uthyrning. Bo i centrum med vacker utsikt precis vid Rönne Å. Garage i källarplan. Lägenheter i flera olika storlekar. Uthyrningen pågår.

Läs mer och anmäl ditt intresse!