ÄHLM Market välkomnar ny restaurang

ÄHLM Market välkomnar ny restaurang till sitt restaurangtorg

Vi är glada över att välkomna GRAM Group till vårt restaurangtorg och deras expansion från Båstad till Ängelholm. GRAM Group, som redan driver sex restauranger i Båstad, och ser fram emot att expandera sin verksamhet i centrala Ängelholm. Eld & Vin kommer stänga den 31 augusti och restaurangen beräknas att öppna i ny regi den 21 september.

Marcus Thuresson, VD, Gram Group
När vi fick frågan tackade vi ja direkt. Det är jättekul att GRAM Group, med sina nuvarande sex restauranger i Båstad, nu får ta steget in i Ängelholm med restaurang nummer sju. Här vill vi skapa en restaurang med prisvärd mat för alla – oavsett om du besöker oss på egen hand eller i större sällskap. Det ska finnas utrymme för att njuta av Rögles spännande matcher i SHL eller av en middag där du firar någon i familjen. Alla är välkomna.

Louise Johansson, platschef på ÄHLM Market
Eld & Vin har under sin tid på ÄHLM Market utfört ett fantastiskt arbete med att tillföra en personlig och spännande prägel på matmarknaden, med fokus på kolgrillat. Vi är tacksamma för deras insats och det bidrag de har gjort för att förverkliga vår vision.

Vi ser fram emot att välkomna GRAM Groups sjunde restaurang (de driver bland annat Restaurang Sand och Pepes Bodega i Båstad), till oss. Vi vill nu göra ÄHLM Market till en ännu mer attraktiv mötesplats för ängelholmarna.

Suat Yucel, ägare Eld & Vin
Det har varit en rolig resa under det senaste året, fylld med värdefulla erfarenheter. Vi vill tacka alla våra gäster för denna tid och vill också passa på att önska ÄHLM Market all lycka och framgång i framtiden.

ÄHLM Market kommer under övergångsperioden att fortsätta ha öppet, både inredningsbutiken och vår lunchrestaurang Roots of Happiness. Välkommen in till oss!

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Louise Johansson
Platschef ÄHLM Market
louise@ahlmmarket.se