Vi utvecklar Norrvikens trädgårdar

I utkanten av Båstad kommun ligger Norrvikens trädgårdar och har sedan 2018 förvaltats av Backahill till 100%. Vår strävan är att utveckla parken till en trädgård av internationell klass och värna om den vackra platsen med tillhörande arkitektur och natur. I vårt försök till att göra detta genomför vi just nu tre stycken projekt. 

För att vårda om vår personal bygger vi en ny vinge till den befintliga personal- och verkstadsbyggnaden mot Viktoriahuset. Den nya byggnaden kommer att bestå av 13 kontorsplatser och ett mötesrum. 

Det genomförs också en ombyggnad av parkens entré för att höja besöksupplevelsen för våra besökande och underlätta under högsäsongerna. Det kommer att finnas två entréluckor samt en butikslokal där souvenirer, växter och heminredning ska gå att köpa. Beräknas vara klar under under 2021. 

Nästa år kommer vi också att tillsammans med Ulla och Gustav Kraitz kulturstiftelse kunna välkomna våra besökare till ett spännande kulturcenter. Kulturcentrumet byggs vi entrén till Norrvikens trädgårdar med en anslutande skulpturpark.