Grattis ÄFF Dam

Som stolt samarbetspartner till Ängelholms FF vill Backahill rikta det största av grattis till föreningens damlag, som vann sin division 3-serie i överlägsen stil.

Laget har svarat för en mäkta imponerande säsong och efter elva spelade matcher stod man på lika många segrar. 62 mål framåt och blott två insläppta talar sitt tydliga språk, ÄFF Dam är redo för att mäta krafterna med lag hemmahörandes högre upp i seriesystemet. 

Under 2021 spelar damerna i division 2 och vi är övertygade om att laget har alla förutsättningar att kunna hävda sig även i denna serie.

För Backahill är det mest centrala att förse ÄFF:s barn och ungdomar med fina förutsättningar. Att ha representationslag som goda exempel är dock en viktig drivkraft och att damerna nu tar ett kliv upp i serietrappan kommer säkerligen inspirera föreningens tjejer och killar. 

Dessutom är det roligt för stadens invånare att kunna kolla på riktigt bra fotboll, inte minst i framtiden när den nya arenastaden färdigställts. 

Backahill vill passa på att önska laget stort lycka till med de nya utmaningarna, vi följer naturligtvis framfarten med stor nyfikenhet.