Backahill och Stiftelsen Gripen sponsrar nya bussar till ÄFF

Ängelholms FF har en verksamhet som idag sysselsätter många ungdomar. Under de senare åren har flickfotbollen vuxit och damlaget blivit framgångsrikt. För att kunna transportera lagen till bortamatcher hållbart och säkert har Stiftelsen Gripen och Backahill AB beslutat att hjälpa ÄFF med att uppgradera lagets minibussar.

Bussarna lämnades fredagen den 18:e september över till en glad Bengt Holmåker i ÄFF.
”Vi känner stor tacksamhet till att vi nu får säkra bussar att köra vår framtid i. Backahill och Stiftelsen Gripen är ansvarsfulla partners i vårt arbete för en meningsfull och hälsosam sysselsättning för ungdomarna i vår del av Skåne.”

Mats Nilsson från Stiftelsen Gripen säger: ”Vi är glada och stolta att kunna hjälpa en av de största ungdomsföreningarna i Ängelholm. ÄFF tar ett fantastiskt stort socialt ansvar. Alla ungdomar har inte föräldrar som kan köra och vi ser bussarna som en betydelsefull del i det maskineri som behövs för att driva en sådan här verksamhet.”

Backahill har stort engagemang i nordvästra Skåne, inte minst inom stödet till idrottsföreningar. ”Detta går helt i linje med Backahills satsning på sponsring av verksamheter för barn och ungdomar. Idrott ger både hälsa och mycket glädje till utövarna. Det är en självklar del i vårt arbete för social hållbarhet” säger Svante Paulsson på Backahill. Kalle Paulsson på Motor Village är också nöjd med att medverka till en bra lösning: ”Vi är glada och stolta över att kunna stötta ungdomarna, de är vår framtid här i bygden”.

Inte nog med att ÄFF nu har fått två nya bussar att transportera sig med. För att lagen ska vara representativa vid sina matcher kommer också Ditec Bilvårdscenter i Ängelholm att bidra genom att se till att bussarna hålls rena och snygga.