Vision till verklighet

I två decennier har vi byggt fastigheter och relationer med bas i nordvästra Skåne. Här hittar du enkelt var vi finns, vad vi är på gång att bygga och visioner i urval. 

Projekt

Som fastighetsägare och förvaltare har vi en stor möjlighet att påverka och bygger därför – både bokstavligt och bildligt talat – allt vi gör med omtanke om människa, miljö och hållbar tillväxt. Nedan berättar vi om utvalda projekt som inom en överskådlig tid kommer att projekteras, byggas eller är under byggnation. Några kanske till och med är i princip klara och under uthyrning eller försäljning.

Greenside

Lediga lägenheter 

Verksamhetstomt utmed E6/E20

På Midgårdsgatan 9 i Ängelholm har vi en byggklar tomt med stor potential. Den är placerad precis invid motorvägen mellan Hedin Bil och Liljekvists. Här kan vi uppföra och hyra ut en byggnad anpassad direkt efter era behov. Detaljplanen medger handel med skrymmande varor, kontor och icke störande verksamheter. Byggnad upp till ca 5000 m2  och tillåts. Vid intresse kontakta Jerry Zander på 0431-41 51 06.

Fågelsången 3.

I centrala Ängelholm har vi i fastigheten Fågelsången där vi nu är igång med uthyrningen av våra nybyggda lägenheter.

Båtsmannen 5

Vi människor lever allt längre och när vi blir äldre förtjänar vi ett bekvämt och tilltalande boende. Vi kallar projektet Sollyckan och planerar för byggstart under 2023/24.

50% small - green background
Klara projekt

Våra visioner blir som tur är ofta verklighet. Visioner blir projekt som sedan blir klara byggnader i olika sammanhang. Nedan presenterar vi några av klara projekt. 

Apelrydsskolan utanför Båstad

Apelrydskolan blev klar under 2021 och nu kan många elever glädjas åt nya fina lokaler.

Entré Norrviken

En helt ny entré byggs nu på Norrviken och kommer inrymma butik och flera nya kassor. Klart juni 2021. Du kan följa bygget genom att titta på vår kortfilm här!

Villa Falken

Villa Falken i Båstad blev klar under 2021 och nu är alla husets bostadsrätter sålda.

Personalhus Norrviken

Under 2021 kommer vi färdigställa ett personalhus på Norrviken. 
Se filmen om bygget här!

50% small - green background

Intervju

Erik Paulsson berättar om sitt entreprenörskap och vikten av nya projekt och visioner.

Här följer en intervju med Erik Paulsson som är en tongivande aktör på den svenska fastighetsmarknaden sedan flera decennier tillbaka.

Läs intervjun