Vision till verklighet

I två decennier har vi byggt fastigheter och relationer med bas i nordvästra Skåne. Här hittar du enkelt var vi finns, vad vi är på gång att bygga och visioner i urval. 

Intervju

Erik Paulsson berättar om sitt entreprenörskap och vikten av nya visioner. Här följer en intervju med Erik Paulsson som är en tongivande aktör på den svenska fastighetsmarknaden sedan flera decennier tillbaka.

Projekt Continental

Contan i Ängelholm renoveras varsamt och kommer få ett nytt yttre och en helt ny insida med flera fina bostäder för framtidens boende. Välkomna att följa bygget som beräknas vara klart under 2019.

Villa Falken

Nu renoverar vi varsamt Villa Falken i Båstad. När allt är klart våren 2020 kommer fastigheten inrymma hyresrätter i olika storlekar. Är du intresserad är du välkommen med intresseanmälan. Följ länken till vårt formulär.

Fågelsången 3

I centrala Ängelholm har vi i fastigheten Fågelsången planlagt för bostäder. Här planerar vi att bygga 65 fräscha hyreslägenheter. Projektet är en del av Backahills vision att förtäta Ängelholms stadskärna.

50% small - green background
Vision

Vi utvecklar ständigt nya idéer om bostäder, mötesplatser och verksamheter. Här är några visioner från ritbordet.

Gamlegården

Mitt i Båstad vill vi skapa inte bara efterlängtade centrala bostäder utan också en plats för social samvaro och centrumhandel.

Erikshus

Det vackra Victoriahuset ska få ett syskon kallat Erikshus. Med ännu en glasad profilbyggnad utökas Norrvikens kapacitet för events. Tanken är att också bedriva forskningsprojekt här i samarbete med SLU.

Växtverket

Ängelholm behöver en samlingsplats för entreprenörer. Konceptet Växtverket syftar till att skapa en arena som ger möjlighet för nyföretagande att få stöd och gemenskap. Plats för moderna arbetssätt som co-working i tilltalande miljöer, olika typer av mötesrum och servicetjänster som gör att företagen får lättare att växa. Konceptet kan tillämpas i äldre miljö likväl som nybyggd.