Våra bolag och utvecklingsprojekt i Båstad med omnejd.
Våra fastigheter och utvecklingsprojekt i Ängelholm.
Vårt strategiska innehav i börsnoterade bolag.
Våra investeringar i mindre bolag med stor utvecklingspotential.
Vårt bolag i Stockholm som fokuserar på utveckling av hyresrätter och stadsdelsfastigheter.
Vår mötesplats i centrala Stockholm.

Backahill Fastigheter

Vi är en av de ledande aktörerna på fastighetsmarknaden i Ängelholm. Vår ambition är att vara delaktiga i stadens utveckling och bidra till ett levande centrum.

Backahill Fastigheter äger och förvaltar bostäder och kommersiella lokaler i Ängelholm. Vår affärsidé är att skapa god lönsamhet och värdetillväxt genom en marknadsorienterad fastighetsförvaltning. Det betyder att vi strävar efter att ha välskötta fastigheter med hög standard så att våra hyresgäster trivs – och att vi är lyhörda för nya idéer som kan skapa affärsmöjligheter för våra hyrestagare i kommersiella lokaler.


POPULÄRA MÖTESPLATSER
Många av våra fastigheter ligger på Storgatan som är stadens stora shoppingstråk och en populär mötesplats för ängelholmarna. En kort promenad från gågatan finns Grönvalls Hallar där stadens anrika läderfabrik fått nytt liv med handel, service och restauranger. I dag har vi sammanlagt 106 000 kvadratmeter yta i Ängelholm, fördelat på 475 lägenheter och 130 lokaler för butiker, kontor, skolor och lättare industri.


ATTRAKTIVA BOSTÄDER
Rönne Brygga är ett projekt som ligger utanför vår ordinarie förvaltning. Det handlade om nybyggnation av 54 attraktiva bostadsrätter på bästa läge mitt i city, där de boende kan leva ett bekvämt stadsliv granne med ån och vackra grönområden. Projektet bidrar till att skapa ett levande centrum i Ängelholm.

To the top