Våra bolag och utvecklingsprojekt i Båstad med omnejd.
Våra fastigheter och utvecklingsprojekt i Ängelholm.
Vårt strategiska innehav i börsnoterade bolag.
Våra investeringar i mindre bolag med stor utvecklingspotential.
Vårt bolag i Stockholm som fokuserar på utveckling av hyresrätter och stadsdelsfastigheter.
Vår mötesplats i centrala Stockholm.

Backahill Bjäre

Bjärehalvön är hemma för oss. I det här affärsområdet har vi samlat de verksamheter och utvecklingsprojekt som vi driver i Båstad med omnejd.

Backahill Bjäre äger och förvaltar ett stort antal fastigheter och företag i Båstad. Vi har bland annat intressen i Hotel Skansen med den berömda tennisanläggningen och i bolaget som arrenderar hamnen. Precis som i Ängelholm är vår ambition att vara delaktiga i ortens utveckling och stödja det lokala näringslivet.

SPÄNNANDE UTMANING
Vi driver bland annat ett projekt för att utveckla området kring anrika Norrvikens Trädgårdar som har mycket stor potential. Det är en spännande utmaning som kräver långsiktigt arbete och engagemang. På andra sidan Båstad, mellan motorvägen och centrum, har vi etablerat Entré Båstad som är ett externhandelsområde med flera olika aktörer. Det strategiska läget gör att platsen sannolikt kommer att locka till sig ännu fler verksamheter i framtiden.

UNIKT HOTELL KONCEPT
Framtiden tillhör också Riviera Strand. Det klassiska badhotellet med anor från 1930-talet har integreras med två nya byggnader i tre plan och ett poolhus.
Totalt 148 sviter, varav 51 är sålda som ägarsviter. Här har vi skapat ett flexibelt och bekvämt semesterboende alldeles intill Malens strandskog. 

To the top